Качеството на живот при рак на гърдата

Програмата на срещите – семинари до края на годината е следната:

06.10.2022 г. – Най-чести странични реакции от химиотерапия и хормоналната терапия и как да се справим с тях. Д-р Маргарита Таушанова – онколог в МБАЛ „Надежда“. 
20.10.2022 г. – Лечение и профилактика на лимфедем в резултат на мастектомия. Д-р Кристина Павлова – специалист по физиотерапия и рехабилитация.

03.11.2022 г. – Колко високо е психологичното качеството на едно злокачествено заболяване? Д-р Велислава Донкина – клиничен психолог, ръководител на Центъра за психотерапия и медицина в МБАЛ „Надежда“.

17.11.2022 г. – Хранителни добавки, имуностимулатори и имуномодулатори – кои от тях е подходящо да приемаме. Маг. фар. Марияна Енева – ръководител на вътреболничната аптека в МБАЛ „Надежда“.

Очаквайте скоро...

01.12.2022 г. – Остеопороза и остеопения в хода на адювантната химио- и хормонотерапия – как да подпомогнем съхраняването на костната плътност. Доц. Живка Бонева –  началник на клиниката по ендокринология към Медицински институт – МВР.

15.12.2022 г. – Защо е изключително важна физическата активност при карцином на гърдата? Какво може да правим? Ива Филипова – специалист по възстановяване след рак на гърдата BOSU, личен фитнес инструктор.

Българска Асоциация по Медицинска Онкология